Polityka prywatności

Bezpieczeństwo oraz komfort.

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Drogi Użytkowniku

Zasady przetwarzania danych osobowych.

Dokładamy wszelkich starań, abyś mógł swobodnie i bezpiecznie korzystać z naszych usług. Poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez naszą stronę. Poniższe zasady zostały przygotowane zgodne z rozporządzeniem RODO.

I. Zasady przetwarzania danych osobowych

Administratorem zebranych danych osobowych Użytkowników jest: Protect Piotr Mieszkowicz, ul. Grota Roweckiego 5 lok. 7, 66-400 Gorzów Wielkopolski

W związku z korzystaniem przez Użytkownika z Serwisu, Administrator Danych Osobowych przetwarza dane osobowe Użytkownika w zakresie niezbędnym do świadczenia usługi polegającej na udostępnieniu treści zamieszczonych w Serwisie, komunikacji z Użytkownikiem, udzielenia odpowiedzi na zapytania zgłaszane przez Użytkowników Serwisu, a także informacje o aktywności Użytkownika w Serwisie.

II. Cel przetwarzania danych

Administrator danych przetwarza dane osobowe użytkowników w celu identyfikacji Użytkownika, komunikacji z Użytkownikiem oraz udzielenia odpowiedzi na zapytanie Użytkownika wysłane poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie, a także w celu dostosowania zawartości Serwisu do preferencji Użytkownika oraz komunikacji z Użytkownikiem, optymalizacji korzystania z Serwisu, Użytkownika , w celach tworzenia statystyk, prezentacji reklam.

III. Bezpieczeństwo danych
Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL.

IV. Dostęp osób trzecich do danych

Do danych osobowych zbieranych przez Administratora danych mają bezpośredni dostęp jedynie upoważnieni pracownicy lub współpracownicy Administratora danych oraz uprawnione osoby zajmujące się obsługą Klienta, którym zostały udzielone stosowne pełnomocnictwa.

Dane osobowe Użytkowników mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, a w szczególności właściwym organom wymiaru sprawiedliwości.

V. Kontakt i prawa Użytkowników

Użytkownicy Serwisu mają prawo do:

a) dostępu do treści swoich danych osobowych,
b) sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych,
c) prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,
d) prawo do żądania przeniesienia danych osobowych,
e) prawo do wniesienia skargi w zakresie przetwarzania danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

Powyższe prawa Użytkownicy mogą zrealizować kontaktując się z Administratorem Danych Osobowych. Dane kontaktowe Administratora Danych Osobowych:

DANE FIRMY

Protect Piotr Mieszkowicz,
ul. Grota Roweckiego 5 lok. 7,
66-400 Gorzów Wielkopolski
e-mail: biuro@monitoringgorzow.com.pl
tel.: (+48) 660 770 830

Polityka Cookies

 I. Pliki Cookies
Pliki Cookies (ciasteczka) są to niewielkie informacje tekstowe w postaci plików tekstowych, wysyłane przez serwer i zapisywane po stronie osoby odwiedzającej stronę internetową (np. na dysku twardym komputera, laptopa, czy też na karcie pamięci smartfona – w zależności z jakiego urządzenia korzysta Użytkownik).

II. Cel przetwarzania plików Cookies
Administrator może przetwarzać dane zawarte w plikach Cookies podczas korzystania przez odwiedzających ze strony w następujących celach:

– zapamiętywania danych z wypełnianych formularzy dostępnych na stronie
– prowadzenia anonimowych statystyk przedstawiających sposób korzystania ze strony poprzez dane dostępne w Google Analytics

III. Zgoda i ustawienia plików cookies w przeglądarce
Standardowo większość przeglądarek internetowych dostępnych na rynku domyślnie akceptuje zapisywanie plików Cookies. Każdy ma możliwość określenia warunków korzystania z plików Cookies za pomocą ustawień własnej przeglądarki internetowej. Oznacza to, że można np. częściowo ograniczyć (np. czasowo) lub całkowicie wyłączyć możliwość zapisywania plików Cookies – w tym ostatnim wypadku jednak może to mieć wpływ na niektóre funkcjonalności strony.

Sposób wyłączenia obsługi plików Cookies w poszczególnych przeglądarkach można znaleźć na stronach ich twórców:

– Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/pl/kb/blokowanie-ciasteczek
– Google Chrome: https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=pl&answer=95647
– Internet Explorer 7 i 8: https://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-vista/block-or-allow-cookies
– Internet Explorer 9 i 10: https://windows.microsoft.com/pl-pl/windows7/block-enable-or-allow-cookies
– Opera: https://help.opera.com/Linux/9.22/pl/cookies.html
– Safari: https://support.apple.com/kb/ph5042

Oferta

Zobacz także

Kontakt

+48 660 770 830

piotr.mieszkowicz@gmail.com

Potrzebujesz pomocy lub doradztwa?

ZADZWOŃ LUB NAPISZ. Z CHĘCIĄ POMOŻEMY!

Pin It on Pinterest

Share This